FAQ

Bezorging

Bezorgmogelijkheden, bestellingen volgen en informatie over problemen bij bezorging.

Als u hebt gekozen voor standaardverzending, wordt uw bestelling bezorgd door PostNL.

Bestellingen met expressverzending worden bezorgd door UPS.

Onze bestellingen worden gewoonlijk binnen 2-3 dagen verzonden en afgeleverd, wanneer u kiest voor standaard verzending. De bezorgtijden kunnen afwijken afhankelijk van de bezorgdienst.

Bestellingen met expressbezorging worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen afgeleverd. De bezorgtijden kunnen afwijken afhankelijk van het rooster van UPS.

De bezorgkosten variëren per bezorgdienst en verzendmethode, maar boven de 50 euro is het altijd gratis. Expressverzending kost € 9,99.

In het geval van vertraging wordt u altijd op de hoogte gehouden. Bij algemene vertragingen verschijnt er mogelijk ook een bericht op de website.

Als uw bestelling is bezorgd op het verkeerde adres kunt u het terugvinden onder de 'bezorgstatus' in uw account, of u kunt de track & trace-link volgen in de e-mail met de verzendbevestiging.

Als de bestelling nog niet bezorgd is, kunt u contact opnemen met de bezorgdienst om te vragen of u het bezorgadres kunt wijzigen.

Als het pakket op het bezorgadres is geweigerd, gaat de bestelling terug naar ons magazijn. Zodra we deze retourzending hebben verwerkt, ontvangt u binnen 10 tot 14 dagen uw geld terug.

Neem als u een verkeerd artikel hebt ontvangen contact met ons op zodat onze klantenservicemedewerker u kan helpen.

Neem als er een of meerdere artikelen uit uw bestelling ontbreken contact met ons op zodat onze klantenservicemedewerker u kan helpen.

Dat verschilt per bezorger, maar meestal wordt uw bestelling:

  • bezorgd bij een afhaalpunt in de buurt
  • bezorgd bij uw buren, tenzij u de bezorgdienst hebt laten weten dat u niet wilt dat pakketten bij de buren worden afgeleverd
  • een volgende (werk)dag nog eens aangeboden

U krijgt van de bezorgdienst altijd een (digitaal) bericht waarin staat wat er met uw pakket is gebeurd.

Als u hebt gekozen voor bezorging in een winkel, kunt u tot 14 dagen nadat u bericht hebt gekregen uw bestelling ophalen. Na 14 dagen wordt de bestelling teruggestuurd naar ons magazijn en ontvangt u binnen 10 tot 14 dagen automatisch uw geld terug.

U kunt alle informatie rondom uw bestelling altijd terugvinden in uw account. Als de bestelling al verzonden is, kunt u het pakket volgen met een track & trace-code.

Dit trackingnummer is ook terug te vinden in uw bevestigingsmail. Hij wordt binnen 24-48 uur na het ontvangen van de e-mail traceerbaar.

Als u geen bevestigingsmail hebt ontvangen, kan het zijn dat deze in uw spamfolder terecht is gekomen. Is dat niet het geval, bel ons dan zodat een klantenservicemedewerker u kan helpen.

Voor online bestellingen zijn de volgende bezorgopties beschikbaar:

  • bezorging op een thuisadres/werkadres
  • bezorging in een winkel in de buurt
  • bezorging bij een afhaalpunt in de buurt

U kunt de bezorgoptie van uw voorkeur kiezen tijdens het afronden van de bestelling.

Meer hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zondag 8u tot 20u.