schoudertassen & crossbody bags

93 artikelen

Filteren op

  • Min: € 27,00Max: € 149,90
Je hebt 48 van de 93 artikelen bekeken
01/02
volgende bladzijde

Crossbody Bags Voor Heren

Geef je stijl een upgrade met de crossbody bags voor heren van Calvin Klein. Modieus. Functioneel. Voor de moderne man die veel onderweg is. De schoudertassen en crossovers van CK zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met het iconische CK-logo. Houd je handen vrij terwijl je je essentials draagt met een slanke crossover-telefoontas. Heb je een tas nodig voor je dagelijkse woon-werkverkeer? CK-schoudertassen hebben meerdere compartimenten en verstelbare banden voor ultiem gemak. Op weg naar het strand? In onze ruime crossbody-strandtassen passen al je benodigdheden voor een stranddag terwijl je een stijlvolle look houdt. Combineer onze crossbody bags met casual of formele outfits om je look een boost te geven. Draag je crossover over je borst of over je schouder als stijlvol en praktisch accessoire dat je stijl aanvult. Crossbody bags van Calvin Klein. Waar praktisch en esthetisch samenkomen.

Hoe draag je een crossbody bag?

Om een crossbody bag te dragen, slinger je hem gewoon schuin over je lichaam zodat hij op je heup rust. Stel de band in op de gewenste lengte voor een comfortabele en stevige pasvorm.

Hoe maak je van een crossbody bag een schoudertas?

Om van een crossbody bag een schoudertas te maken, verleng of verkort je gewoon de band zodat hij comfortabel over je schouder past. Calvin Klein’s crossbody bags voor heren hebben verstelbare banden, zodat je de tas gemakkelijk afwisselend over je borst of over je schouder kunt dragen.