Filter
Aanbevolen
    € 39€ 349
€ 39 - € 349

Tassen

294 

Tassen voor Dames

Benadruk je stijl met de Calvin Klein tassen voor dames. Minimalistische vormen. Soepel kunstleer. Het iconische CK-logo. Bekijk de collectie leren damestassen die bij elke outfit passen. Ga je een avondje uit? Niet zonder een klassieke handtas. Komt er een speciale gelegenheid aan? Maak je look compleet met een clutch. Of vul je zakelijke kleding aan met een praktische draagtas waar al je spullen in passen. Onze ruime schoudertassen zijn zelfs beter dan jeans met zakken! De Calvin Klein-collectie met handtassen voor dames bevat gerecyclede materialen om afval te verminderen. Zo zetten we kleine stapjes naar een duurzamere toekomst. Calvin Klein tassen voor dames. Voor dames met bezittingen.

Hoe berg je handtassen op?

Maak je handtas altijd goed schoon voordat je hem opbergt. Vul deze met bijvoorbeeld keukenpapier of een zachte doek om z'n vorm te behouden en kreukels te voorkomen. Bewaar je handtas op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht en vermijd het ophangen aan de hengsels om schade te voorkomen.

Hoe maak je een leren handtas schoon?

Neem hem af met een vochtige doek om al het vuil te verwijderen. Breng vervolgens wat leerreiniger aan op een zachte doek en wrijf deze voorzichtig in cirkelvormige bewegingen in het leer. Let erop dat je niet te veel gebruikt. Veeg ten slotte het overtollige reinigingsmiddel weg en laat de handtas aan de lucht drogen, uit de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen.