Filteren op

  • Min: € 119,90Max: € 379,90

Pakken voor Heren

Verbeter je stijl met de Calvin Klein-pakken voor heren, gemaakt met precisie en raffinement. Ervaar uitmuntendheid op maat met blazers en pantalons van elastisch wol of biologisch katoen. De naadloze mix van comfort en stijl zet de toon voor een krachtige en gepolijste look. Kies uit veelzijdige kleuren waarmee je moeiteloos overschakelt van de directiekamer naar formele evenementen. Voeg een Calvin Klein-riem toe als verfijnd accessoire. Kies nette schoenen die de kleur van je pak voor heren aanvullen voor een goed gecoördineerde uitstraling. Maak de look af met een tijdloos horloge en laat zien dat je oog hebt voor detail en punctualiteit. Of het nu gaat om een dag op kantoor of een bruiloftsfeest, de Calvin Klein-kostuums voor heren combineren moeiteloos moderniteit en klassieke snit. Zo maak je een blijvende indruk. Calvin Klein-pakken. Val op met vertrouwen.

Welk pak is geschikt voor naar het werk?

Voor een professionele werkomgeving kies je voor een klassiek pak in neutrale tinten, zoals marineblauw, antraciet of grijs. Een goed passend tweedelig pak met een fris overhemd en bijpassende stropdas straalt een gepolijste en zakelijke look uit, zodat je een zelfverzekerde en impactvolle indruk maakt op je werk.

Hoe moet een herencolbert passen?

Een colbert moet goed aansluiten op de schouders, zodat je natuurlijk kunt bewegen zonder dat het strak zit of trekt. De mouwen moeten een centimeter of twee van de manchetten van het overhemd laten zien. Wat lengte betreft, moet het jasje het zitvlak bedekken en tegelijkertijd het silhouet strak en getailleerd houden.