Filteren op

  • Min: € 92,00Max: € 204,00
Je hebt 48 van de 101 artikelen bekeken
01/03
volgende bladzijde

Zonnebrillen voor Dames

Bereid je voor op de zomer met de dameszonnebrillen van Calvin Klein. Modieuze vormen en leuke monturen met optimale bescherming. Zonnebrillen voor dames van Calvin Klein hebben UVA- en UVB-filters om je ogen tegen de zon te beschermen. Voeg een vleugje retro-glamour toe met een cat-eye zonnebril of een vlindermontuur. Combineer ze met een getailleerde blazer en een high waist jeans voor een krachtige uitstraling. Maak je boho-esthetiek compleet door een ronde zonnebril met korte broek en een crop top naar een festival te dragen. Of creëer een eigentijdse stijl door een rechthoekige zonnebril te combineren met je favoriete werkoutfit. Calvin Klein zonnebrillen. Het is zien en gezien worden.

Welke zonnebril past bij mijn gezicht?

Welke zonnebril jou goed staat, heeft voor een groot deel te maken met je gezichtsvorm. Voor een rond gezicht worden vierkante of rechthoekige vormen geadviseerd. Met een vierkant gezicht kies je het best voor ronde of ovale monturen om de hoeken te verzachten. Heb je een ovaal gezicht? Dan zullen de meeste montuurvormen je goed staan. Probeer verschillende stijlen om zo jouw ideale zonnebril te vinden. Bij een hartvormig gezicht passen monturen die breder zijn aan de bovenkant en taps toelopen naar de onderkant, het brengt zo je gelaatstrekken in balans. Kies voor een ruitvormig gezicht een cat-eye of ovale bril om je jukbeenderen te accentueren en je kaaklijn te verzachten, en zoek voor een rechthoekig gezicht een mooie oversized of wraparound montuur dat je gezichtsverhoudingen in balans brengt. Natuurlijk zijn de zonnebrillen die jou een zelfverzekerd en comfortabel gevoel geven, de beste keus. Dus zoek vooral de zonnebril die jij het mooist vindt!

Waar koop ik een zonnebril?

Je kunt Calvin Klein-zonnebrillen voor dames online kopen in de officiële Calvin Klein-webwinkel, in een Calvin Klein-winkel bij jou in de buurt of bij een plaatselijke wederverkoper.