crop tops

32 artikelen

Filteren op

  • Min: € 24,00Max: € 119,90

Crop Tops voor Dames

Pronk met je taille met crop tops voor dames van Calvin Klein. Elegante eenvoud. Speelse kleuren. Verrassende ontwerpen. Ontwerp je eigen unieke looks met CK-crop tops. Draag een relaxed cropped T-shirt met baggy jeans en een bucket hat voor een trendy zomeroutfit. Maak de look af met een heuptas en sneakers. Of combineer een crop top met lange mouwen met een wide leg jeans en een jack voor extra warmte op een frisse dag. Klaar voor een avondje uit? Combineer een gebreide crop top met een denim maxirok en laarzen met hak voor een elegante, maar comfortabele outfit. Zo kun je de hele nacht feesten. De collectie crop tops van Calvin Klein omvat een regenboog aan kleuren, van klassiek zwart, wit en beige tot speels geel en oranje. Zodat je je unieke, individuele stijl kunt uitdrukken. CK-crop tops. Voor vrouwen die weten waar ze voor staan.

Wat is een crop top?

Een crop top is een korte top die je buik laat zien, vaak tot boven je navel. Het is een populaire modekeuze, vooral bij warm weer. Crop tops met lange mouwen en gebreide crop tops kunnen echter ook voor extra warmte zorgen op frisse dagen.

Hoe draag je crop tops?

Crop tops worden meestal gecombineerd met een high waist jeans, rok of korte broek om precies de juiste hoeveelheid huid te laten zien. Experimenteer met accessoires en laagjes om je de look eigen te maken.