Filteren op

  • Min: € 49,00Max: € 129,90

High-waisted Jeans voor Dames

Verhoog je denimplezier met de high-waisted jeans voor dames van Calvin Klein. Definieer je taille. Verleng je benen. Stap met zelfvertrouwen de deur uit. De high-rise jeans van CK zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren, waaronder klassiek zwart, fris wit, gedurfd blauw en strak grijs. Kies uit high-waisted skinny jeans, mom jeans, straight jeans en andere tijdloze stijlen. Ga voor netjes met een blazer en hakken of houd het casual met een T-shirt en sneakers. High-waisted jeans van Calvin Klein: je wilt ze niet meer uittrekken.

Wat moet ik dragen met high-waisted jeans?

Je kunt high-waisted jeans dragen met verschillende tops en accessoires om een stijlvolle look te creëren. Combineer ze met een ingetogen blouse voor het werk, een crop top voor een avondje uit of een nauwsluitende trui voor een gezellige avond thuis.

Zijn high-waisted jeans in de mode?

High-waisted jeans zijn een blijvertje! Na de introductie van de high waist spijkerbroek in de jaren 30 van de vorige eeuw namen ze in populariteit toe in de jaren 50 en 60, als een klassiek en iconisch type jeans. In de jaren 70 werden laag uitgesneden jeans populair en verdwenen spijkerbroeken met hoge taille uit de mode, om vervolgens in de jaren 2000 terug te komen. Sindsdien zijn ze een essentieel mode-item gebleven.