Filteren op

  • Min: € 12,00Max: € 79,90
Je hebt 48 van de 60 artikelen bekeken
01/02
volgende bladzijde

Boxers voor Heren

Voel je zelfverzekerd en sexy met de iconische boxers voor heren van Calvin Klein. Hoogwaardige stoffen. Ultiem comfort. Eigentijdse ontwerpen. Onze korte en lange boxers voor heren raken nooit uit de mode. Draag ze onder een paar CK-jeans naar je werk. Of combineer ze met een relaxte pyjamabroek in het weekend. Kun je er niet genoeg van hebben? Probeer dan onze multipacks met herenboxers. Wil je variatie? Voeg dan ook een paar herenslips toe aan je winkelmandje. Kleed je met vertrouwen uit en beweeg zonder wrijving. Calvin Klein-boxers voor heren – ondergoedessentials voor het leven.

Wat zijn boxers voor heren?

Boxers zijn een type onderbroek met langere pijpen. Ze zijn er zowel met strakke als met wijde pijpen, net wat je zelf het prettigst vindt. Bij Calvin Klein maken we onze boxers van comfortabel katoen, waardoor ze altijd heerlijk zitten.

Hoe vouw je boxers op?

Leg de boxers plat op de tafel. Vouw de linkerpijp naar het midden en vouw de rechterpijp daar overheen. Vervolgens vouw je de tailleband half naar beneden. Steek de pijpjes in de tailleband, zodat hij stevig blijft zitten. Je kunt hem nu netjes in een lade of mandje leggen.