Filteren op

  • Min: € 13,00Max: € 74,90
Je hebt 48 van de 52 artikelen bekeken
01/02
volgende bladzijde

Boxershorts voor Heren van Calvin Klein

Draag een tijdloze klassieker met de boxershorts en boxer briefs van Calvin Klein. Klassiek. Netjes. Eigentijds. Onze boxershorts en boxer briefs raken nooit uit de mode. Straal zelfvertrouwen uit met het iconische CK-logo dat boven een paar jeans uit komt. Of draag zachte katoenen boxershorts met stretch onder een ontspannen joggingbroek in het weekend. Maak de look af met een minimalistische tanktop of een T-shirt en sneakers. Wil je meer? Met multipacks CK-herenboxers zit je nooit zonder je favoriete ondergoed. Kleed je vol vertrouwen uit en beweeg zonder wrijving. Calvin Klein-boxershorts voor heren. Ondergoedessentials voor het leven.

Wat is een boxer brief?

Een boxer brief is een type herenonderbroek waarin de nauwsluitende pasvorm van een slip is gecombineerd met de lengte van een boxershort en die zo zowel ondersteuning als bedekking biedt. Boxer briefs zijn ontworpen voor een goede en comfortabele pasvorm. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende activiteiten, van dagelijkse bezigheden tot sport.

Zijn de Calvin Klein-boxers goed?

Ja, Calvin Klein staat bekend om de productie van boxers van hoge kwaliteit, gemaakt met aandacht voor detail, eersteklas materialen en moderne ontwerpen. Calvin Klein-boxers worden algemeen beschouwd als een betrouwbare keuze voor mannen die op zoek zijn naar comfort en stijl.