Filter
Aanbevolen
    € 14€ 64
€ 14 - € 64

Boxershorts

66 

Boxershorts voor Heren

Voel je zelfverzekerd en sexy met de iconische boxershorts voor heren van Calvin Klein. Hoogwaardige stoffen. Ultiem comfort. Eigentijdse ontwerpen. Onze boxershorts en lange boxers voor heren raken nooit uit de mode. Draag ze onder een paar CK-jeans naar je werk. Of combineer ze met een relaxte pyjamabroek in het weekend. Kun je er niet genoeg van hebben? Probeer dan onze multipacks met herenboxershorts. Wil je variatie? Voeg dan ook een paar herenslips toe aan je winkelmandje. Kleed je met vertrouwen uit en beweeg zonder wrijving. Calvin Klein-boxershorts voor heren – ondergoedessentials voor het leven.

Wat is een boxershort?

Een boxershort is een type onderbroek met langere pijpen. Ze zijn er zowel met strakke als met wijde pijpen, net wat je zelf het prettigst vindt. Bij Calvin Klein maken we onze boxershorts van comfortabel katoen, waardoor ze altijd heerlijk zitten.

Hoe vouw je een boxershort?

Leg de boxershort plat. Vouw de linkerpijp naar het midden en vouw de rechterpijp daar overheen. Vervolgens vouw je de tailleband half naar beneden. Steek de pijpjes in de tailleband, zodat hij stevig blijft zitten. Je kunt hem nu netjes in een lade of mandje leggen.