LEVERINGSLOCATIES EN -TIJDEN

Wij proberen uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Voor informatie over de landen waar we naar verzenden, de levertijden, kosten en partners, zie tabel hieronder:

Verzendmethode Verwachte levertijd Verzendkosten 
Standaard [PostNL] 2 - 3 werkdagen € 3,95GRATIS
UPS Express 1 - 2 werkdagen € 6,95 
UPS Access Point 2 - 3 werkdagen € 3,95GRATIS 
PostNL Afhaalpunt 2 - 3 werkdagen € 2,95GRATIS 
Afhalen in de winkel 3-5 werkdagen* Gratis 

Houd er rekening mee dat bestellingen die in het weekend of op (officiële) feestdagen worden geplaatst, de eerstvolgende werkdag worden verwerkt. Indien het ons niet is gelukt om uw goederen binnen dit tijdsbestek te leveren, zullen wij u op de hoogte brengen.

We hebben slechts 30 minuten om uw bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst.

*We sturen je een e-mail zodra je bestelling klaarligt om afgehaald te worden. Vanaf dat moment heb je 14 dagen om bij dit afhaalpunt langs te gaan. Je kunt gewoon binnenlopen met je bestelnummer en een geldig identiteitsbewijs met foto. Bekijk de lijst van winkels met een afhaalservice hier.

AFHALEN IN DE WINKEL

Het is nu mogelijk om je bestelling van de website af te halen in geselecteerde CALVIN KLEIN-winkels, door de optie 'Afhalen in de winkel' te selecteren bij het afrekenen. Deze bezorgmethode is GRATIS en er is geen minimum bestelbedrag.

Je bestelling komt via onze standaard bezorging binnen 3-5 werkdagen in de winkel terecht. Zodra je bestelling in de winkel klaarligt om afgehaald te worden, ontvang je een e-mail van CALVIN KLEIN met 'Je bestelling ligt klaar'. Vanaf dat moment heb je 14 dagen om langs te gaan. Je kunt gewoon binnenlopen met de e-mail en een geldig identiteitsbewijs met foto. Bekijk de lijst van winkels met een afhaalservice hier: 

CALVIN KLEIN JEANS

PC Hooftstraat 105, Amsterdam, 1071 BR

CALVIN KLEIN UNDERWEAR

Leidsestraat 9, Amsterdam, 1017 NS

CALVIN KLEIN UNDERWEAR

Lijnbaan 63, Rotterdam, 3012EL

CALVIN KLEIN UNDERWEAR

Maastrichter Brugstraat 17, Maastricht, 6211ES

VERZENDING NAAR MEERDERE LOCATIES

Wij verzenden momenteel niet naar meerdere adressen. Indien u dezelfde bestelling naar meerdere adressen wilt laten verzenden, raden wij u aan om een aparte bestelling voor ieder adres te plaatsen.

SCHADE

Iedere bestelling die we verzenden vanuit ons magazijn wordt zorgvuldig gecontroleerd. Indien u een beschadigd pakket ontvangt, vragen wij u om contact op te nemen met onze klantenservice.

Voordat u uw levering accepteert, controleer het pakket en de inhoud op mogelijke schade die tijdens de verzending zou kunnen zijn ontstaan.

Het is normaal dat het karton enige slijtage vertoont, echter, indien de schade aanzienlijk is, raden wij u aan om het volgende te doen:

  • Indien de schade gering is, accepteer het pakket maar maak een aantekening van de schade op de leveringsbon, onderteken en dateer het.
  • Indien het karton er ernstig beschadigd uitziet, kunt u uw bestelling weigeren. In deze gevallen dient u onmiddellijk contact met ons op te nemen.

Wanneer u contact opneemt met ons Klantenserviceteam, houd uw bestellingsnummer, artikelnummer en trackingnummer (deze informatie staat in uw verzendingsbevestigingsmail) bij de hand, samen met uw e-mailadres en telefoonnummer.

Wij zullen ons uiterste best doen om uw aankoopbedrag te restitueren zodra wij uw geretourneerde bestelling hebben ontvangen.

Indien u enige schade opmerkt nadat u uw levering hebt geaccepteerd, kunt u uw pakket retourneren met behulp van de bijgevoegde retourstickers. Voor meer informatie over retouren klik hier.