Filteren op

  • Min: € 18,00Max: € 79,90
The Bra Edit

Lichtgewicht bh's die flexibele ondersteuning en sensueel comfort bieden.

Je hebt 48 van de 281 artikelen bekeken
01/06
volgende bladzijde

Bh's

Til je ondergoedcollectie naar een hoger niveau met de bh's van Calvin Klein. Iconische vormen. Zachte stoffen. Verleidelijke details. Kies een plunge-bh voor onder een laag uitgesneden topje, een backless-bh voor onder een jurk met lage rug of de gladde cups van een T-shirt-bh voor onder een T-shirt. In een actieve bui? Vertrouw op een sport-bh van Calvin Klein voor extra ondersteuning. Draag hem met een sportlegging en een leuke sportieve top als je naar de sportschool gaat. Avondje uit? Geef je silhouet vorm met een sexy push-up-bh onder je feestjurk. Kleed je zelfverzekerd uit wanneer je pronkt met het CK-logo. CK-ondergoed voor dames. Het op één na beste alternatief voor naakt zijn.

Hoe bepaal je je bh-maat?

Om je bh-maat te bepalen, meet je de omtrek van je buste rond het breedste deel van je borst en vervolgens je bh-bandmaat net onder de buste. Met onze bh-maattabel en je maten vind je de juiste bh-maat.

Hoe moet een bh passen?

Een goed passende bh heeft cups die je borsten omsluiten zonder ze naar binnen of opzij te duwen. Als er een opening ontstaat tussen je borst en de cup wanneer je voorover buigt, is de cupmaat te groot. Een goed passend bh-bandje ligt goed tegen je huid aan zonder te strak te zitten. Stel de schouderbandjes zo af dat er één vinger tussen het bandje en je schouder past.