Filteren op

  • Min: € 18,00Max: € 79,90

Plunge Bh's voor Dames

Creëer een ongelooflijk decolleté met een plunge bh van Calvin Klein. Voel je zelfverzekerd. Voel je sexy. Voel je gesteund. Geniet van push-up plunge bh's voor een diep decolleté en lift bij laag uitgesneden tops en jurken. Creëer een naadloos silhouet onder je dagelijkse outfit met een plunge T-shirt-bh met gladde cups die zelfs onder de strakste T-shirts onzichtbaar zijn. Of geniet van optimale ondersteuning met een plunge-bh met beugel die zorgt voor een stevige, flatterende pasvorm. Of je je nu opmaakt voor een speciale gelegenheid of je gewoon op je best wilt voelen, de plunge-bh's van Calvin Klein bieden zowel elegantie als comfort. Kies uit chique kant, comfortabel katoen of zachte stretchmaterialen. De Calvin Klein-collectie damesondergoed is gemaakt met gerecyclede elementen, om stofafval te verminderen. Zo willen we onze impact op de planeet verkleinen. Plunge-bh's van Calvin Klein. Gemaakt voor meer zelfvertrouwen.

Wat is een plunge-bh?

Een plunge-bh is een lingerietype met een diep V-vormig decolleté tussen de cups, waardoor het ideaal is voor laag uitgesneden of onthullende decolletés. De bh geeft je een mooier decolleté en biedt ondersteuning, terwijl hij niet opvalt onder kleding met een diep decolleté.

Welke bh draag je bij een laag uitgesneden top?

De beste bh om te dragen bij een laag uitgesneden top is een plunge-bh, omdat deze een diepe V-vormige lijn heeft die je decolleté verbetert terwijl hij niet opvalt onder je outfit. Dit type bh zorgt ervoor dat je bh niet onder je kleding uitkomt en vult je decolleté mooi aan.