Filteren op

  • Min: € 19,00Max: € 49,90
Je hebt 48 van de 56 artikelen bekeken
01/02
volgende bladzijde

T-shirt-bh's

Ontdek het iconische assortiment T-shirt-bh's van Calvin Klein. Gladde stoffen. Vormvaste ontwerpen. Ongeëvenaarde CK-kwaliteit. De T-shirt-bh's van Calvin Klein zijn onzichtbaar onder je tops en T-shirts. Maak je geen zorgen meer over zichtbare ondergoedlijnen en stap vol zelfvertrouwen de wereld in. Kies een T-shirt-bh met volledige cup voor extra ondersteuning of vergroot je cupmaat met onze gewatteerde opties. Vind de juiste bh-maat voor jou met onze bh-maatwijzer. Wil je meer onzichtbaar damesondergoed? Combineer dan een naadloze onderbroek met je favoriete legging of draag een strapless-bh onder je off-shoulder tops. T-shirt-bh's van CK. Gemaakt met jouw comfort in gedachten.

Wat is een T-shirt-bh?

Een T-shirt-bh is een bh met natuurlijk afgeronde cups die gemaakt zijn van gladde stof. Het zijn onzichtbare bh's onder een T-shirt; ze ondersteunen de borsten zonder dat de naden of kanten details te zien zijn.

Hoe draag je een wit T-shirt zonder dat je bh te zien is?

Als je niet wilt dat je bh te zien is onder een wit T-shirt, draag dan een nude-kleurige T-shirt-bh die bij je huidskleur past.