Filter
Aanbevolen
    € 44€ 44
€ 44 - € 44

Strapless-Bh's

5 

Strapless Bh's

Ontdek de essentiële collectie strapless bh's van Calvin Klein. Voel je veilig. Creëer een naadloos silhouet. Laat je schouders zien. De bh's zonder bandjes van Calvin Klein zijn onzichtbaar onder off-the-shoulder tops en jurken. Kies uit klassiek zwart of een neutrale strapless bh in huidskleur. Draag strappy tankjurken, one-shoulder body's en tanktops zonder dat er bh-bandjes te zien zijn, of draag je strapless bh als een multiway bh door de bandjes aan te passen aan je outfit. Met de multiway bh's van Calvin Klein zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je een beetje extra lift? Dan zit je goed met onze strapless push-up-bh's. Combineer je bh met een string of naadloze slip voor volledig onzichtbaar ondergoed. Ontdek de strapless bh’s van CK. Ondergoed-essentials voor het leven.

Hoe moet een strapless bh passen?

Een strapless bh moet strak om je borst passen. Op die manier blijft hij op zijn plaats terwijl je bezig bent. Blijft je strapless bh niet zitten? Onze insider tip: gebruik bh-tape!

Wat is een multiway bh?

Een multiway bh is een bh met afneembare en verstelbare bandjes. Je kunt hem strapless dragen, met één of twee bandjes, met een diagonale band... De mogelijkheden zijn eindeloos. Push-up multiway bh's bieden extra ondersteuning en lift.