Filteren op

  • Min: € 44,90Max: € 44,90

Strapless Bh's

Ontdek de essentiële collectie strapless bh's van Calvin Klein. Voel je veilig. Creëer een vloeiend silhouet. Show je schouders. De strapless-bh's van Calvin Klein zijn onzichtbaar onder off-the-shoulder tops en jurken. Kies uit klassiek zwart of neutraal nude. Draag strappy slip dresses, body's met één schouder en haltertops zonder dat je bh-bandjes te zien zijn, of draag je strapless-bh als een multiway-bh door je bandjes aan te passen aan je outfit. Met de multiway-bh's van Calvin Klein zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je wat extra lift? Dan zit je goed met onze strapless push-up-bh's. Combineer je beha met een string of naadloze slip voor volledig onzichtbaar ondergoed. Ontdek de strapless-bh's van CK. Essentieel ondergoed voor het leven.

Hoe moet een strapless-bh passen?

Een strapless-bh moet goed aansluiten op je borstkas. Op die manier blijft hij gedurende de dag op zijn plaats zitten. Blijft je strapless-bh niet goed zitten? Dan hebben we een tip voor je: bh-tape!

Wat is een multiway-bh?

Een multiway-bh is een bh met afneembare en verstelbare bandjes. Je kunt hem strapless dragen, met één of twee bandjes, met een diagonaal bandje... De mogelijkheden zijn eindeloos. Push-up multiway-bh's bieden extra steun en lift.