Filteren op

  • Min: € 8,00Max: € 79,90
Je hebt 48 van de 190 artikelen bekeken
01/04
volgende bladzijde

Strings voor Dames

Op zoek naar nieuw ondergoed? Bekijk de iconische collectie strings voor dames van Calvin Klein. Voel je op en top vrouw. Perfecte pasvormen. Sensuele details. Bij ons vind je gegarandeerd je nieuwe lievelingsondergoed. Uitsluitend gemaakt van de allerbeste materialen, zodat je huid kan ademen. Ultiem comfort de hele dag door. Kies voor neutrale kleuren om thuis op de bank te ontspannen in een joggingbroek. Of bekijk de meer opvallende kleuren voor speciale gelegenheden. Combineer met een jurk of rok om je outfit compleet te maken. Ontdek ook onze handige multipacks. Zo zit je nooit zonder je favoriete strings. Want als je Calvin Klein-ondergoed eenmaal hebt gedragen, zul je nooit meer iets anders willen.

Welke soorten strings zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten strings van verschillende materialen – van sexy kant tot naadloos en onzichtbaar en van (biologisch) katoen tot nylon. In de uitgebreide collectie van Calvin Klein vind je altijd een string die bij jouw outfit past.

Wat is de beste onzichtbare string?

Een onzichtbare string draag je meestal onder strakke of lichte kleding waar je geen ondergoed doorheen wil zien. De beste onzichtbare string is dan ook naadloos, bijvoorbeeld met laser-cut randen zoals die van Calvin Klein, en heeft een kleur die het minst opvalt onder jouw outfit.