Filteren op

  • Min: € 72,00Max: € 115,00

Parfums voor Heren

Trakteer jezelf of een geliefde op de Calvin Klein-parfums voor heren. Frisse luchtjes. Verleidelijke aftershaves. Betoverende geuren. Kies uit een reeks innovatieve, opwindende geuren voor de moderne man. De Calvin Klein-collectie luchtjes voor mannen bevat beroemde geuren als CK One, Eternity en Obsession. Draag je favoriete aftershave met een net overhemd en een broek op een werkdag. Of spray wat frisse eau de toilette voor heren om op je volgende afspraakje op je best te ruiken. Met een cargobroek, een T-shirt met CK-monogram en laarzen maak je een coole en casual indruk. Wist je dat Calvin Klein in de jaren 90 pionier was op het gebied van uniseks parfums? Koop ook een geurtje voor haar. CK-parfums en aftershaves voor heren. Doe mee met de geurrevolutie.

Wat is aftershave?

Aftershave is een vloeistof of lotion die na het scheren op de huid wordt aangebracht om deze te kalmeren, te hydrateren en te beschermen. Het kan ook helpen om irritaties en ingegroeide haartjes te voorkomen. Aftershaves bevatten meestal vochtinbrengende ingrediënten om de huid te hydrateren, maar ook antiseptische ingrediënten, zoals alcohol. Aftershave heeft vaak een aangename geur die of een parfum dat de huid fris en schoon laat ruiken.

Hoe lang blijven luchtjes voor mannen hangen?

Hoe lang een parfum blijft hangen, hangt grotendeels af van de concentratie ervan. Over het algemeen blijft eau de cologne ongeveer 2 tot 3 uur hangen, eau de toilette 3 tot 5 uur, eau de parfum 5 tot 8 uur en parfum (parfumextract) 8 uur of langer. Individuele factoren, zoals de chemie van het lichaam en de kwaliteit van de ingrediënten, kunnen ook invloed hebben op hoe lang een geur blijft hangen. Om langer van je parfum te genieten, breng je het aan op de binnenkant van de polsen, op een goed gehydrateerde huid. Bewaar het op een koele, donkere plaats uit de buurt van direct zonlicht om de kwaliteit te behouden.