Filteren op

  • Min: € 149,00Max: € 299,90

Jassen voor Heren

Ontdek de Calvin Klein-collectie jassen voor heren. Elegante stijl. Eersteklas materialen. Tijdloze verfijning. CK-jassen zijn gemaakt met goede smaak en precisie. Upgrade je stijl met kwalitatieve bovenkleding die de moderne man waardig is. Voor een professionele look draag je een lange jas als laag over een maatpak voor een verfijnde esthetiek die de aandacht trekt. Combineer een wollen jas met een chino en nette schoenen voor een smart casual ensemble. Of upgrade je bovenkledingcollectie met een overjas gedrapeerd over een sweatshirt en jeans, perfect voor frisse dagen. CK-herenjassen zijn gemaakt van eersteklas materialen die langer dan een leven lang meegaan. Zo dragen we bij aan een eerlijkere mode-industrie. Calvin Klein-jassen. Waar stijl en essentie samenkomen.

Hoe maak je een wollen jas schoon?

Om een wollen jas schoon te maken, borstel je voorzichtig het vuil van het oppervlak met een borstel met zachte haren en verwijder je vervolgens vlekken met een mild afwasmiddel en koud water. Was of droog de jas niet in de wasmachine of droger. Laat de jas professioneel chemisch reinigen om de vorm en textuur te behouden.

Wat is een overjas?

Overjassen zijn lange jassen die worden gedragen om warmte te bieden en te beschermen tegen de weersomstandigheden. Ze zijn ontworpen om te worden gedragen over pakken of formele kleding. Ze worden vaak gemaakt van zware materialen, zoals wol of kasjmier.