suit shop

30 artikelen

Filteren op

  • Min: € 39,00Max: € 329,90

Smart Casual Herenkleding

Ontdek de Calvin Klein-collectie smart casual kleding voor heren. Premium stoffen. Vakkundig vakmanschap. Verfijnde silhouetten. Kies voor de smart casual herenkleding van CK voor een strakke, verfijnde kledingstijl. Combineer een getailleerd jack en formeel overhemd met een broek en nette schoenen voor een tijdloos silhouet waarmee je zo de directiekamer uitstapt en een luxe avondevenement in. Combineer met een horloge, riem en herentas om een gepolijste look te creëren die zelfvertrouwen uitstraalt. De smart casual kleding van Calvin Klein combineert de kenmerkende eenvoud van CK met eigentijdse pasvormen. Zo kun je genieten van een onmisbaar kledingstuk. Smart casual kleding voor heren van Calvin Klein. Verzorgde stijl, kenmerkend comfort.

Wat is smart casual voor heren?

Smart casual voor heren is een dresscode die het midden houdt tussen formele en informele kleding. Het creëert een gepolijste, verfijnde look zonder de striktheid van een pak. De smart casual dresscode omvat meestal een goed passende broek, een overhemd met kraag en optionele elementen, zoals een blazer of gebreide kleding. Dit maakt het een veelzijdige stijl die geschikt is voor verschillende gelegenheden.

Zijn jeans smart casual?

Jeans kunnen als smart casual worden beschouwd, afhankelijk van hoe ze zijn gestyled en van de algemene dresscode van het evenement. In combinatie met een goed passende blazer, een overhemd met kraag en nette schoenen kunnen jeans deel uitmaken van een smart casual look. Vermijd overdreven versleten of casual denim voor een meer gepolijste uitstraling.