Filteren op

  • Min: € 20,00Max: € 89,90
Je hebt 48 van de 68 artikelen bekeken
01/02
volgende bladzijde

Portemonnees & Tasjes voor Dames

Ontdek de CK-designercollectie portemonnees en telefoontasjes voor dames. Praktisch. Draagbaar. Minimaal. Upgrade je accessoires met opvallende tasjes en portemonnees. Kies een modern make-uptasje om je cosmetica in mee te nemen. Neem een kleine handtas mee tijdens een avondje uit. Stop er een leren portemonnee in om je muntgeld en pasjes bij elkaar te houden. Maak je look af met een tas en bijpassende riem. Voeg wat glamour toe met CK-sieraden. Wil je alleen het hoognodige meenemen? Met een CK-telefoontasje houd je je meest waardevolle bezittingen binnen handbereik. Calvin Klein-handtassen voor dames zijn gemaakt met gerecyclede materialen en kunstleer, om de impact op het milieu te verminderen. Je kunt dus verantwoord winkelen. CK-damesportemonnees. Voor vrouwen met bezittingen.

Hoe maak je een leren tas schoon?

Om een leren tas schoon te maken, heb je een vochtige doek, een leerreiniger en een leerconditioner nodig. Gebruik eerst de vochtige doek om vuil van de tas te verwijderen. Breng vervolgens de lederreiniger aan en wrijf het in met een zachte doek. Breng tot slot de leerconditioner aan op de tas en wrijf het in tot het is opgenomen.

Wat is een telefoontasje?

Een telefoontasje is een klein tasje, meestal gemaakt van leer of synthetisch materiaal, ontworpen om een mobiele telefoon in op te bergen en te beschermen. Het wordt meestal om de taille of schouder gedragen en kan extra functies hebben, zoals kaartsleuven of een magnetische sluiting. Telefoontasjes zijn een handige en stijlvolle manier om je mobiele telefoon mee te nemen en te beschermen.