jacks & jassen

110 artikelen

Filteren op

  • Min: € 49,00Max: € 999,90
Je hebt 48 van de 110 artikelen bekeken
01/03
volgende bladzijde

Jassen & Jacks voor Dames

Ontdek de damescollectie jassen en jacks van Calvin Klein. Innovatieve materialen. Frisse tinten. Verrassende pasvormen. Val op als je de deur uitloopt in CK-bovenkleding. Ga voor de jaren 90-look door een klassieke spijkerjas te dragen op een high waist jeans. Creëer een stedelijke stijl met een tijdloze bomberjas. Of combineer functionaliteit met mode met een puffer jacket van gemiddelde dikte. Maak het geheel af met een legging en stevige sneakers voor een sportieve look. De bovenkledingcollectie van Calvin Klein bevat gerecyclede stoffen en vulmaterialen die voldoen aan onze modenormen voor de toekomst, zodat je op een meer verantwoorde manier kunt winkelen. CK-jassen en -jacks voor dames. Voor laagjesliefhebbers.

Kun je Calvin Klein-jassen voor dames wassen?

Ja, de damesjassen van Calvin Klein kunnen worden gewassen. De meeste CK-jassen kunnen in de wasmachine, maar sommige moeten met de hand worden gewassen. Controleer het waslabel in je jas voordat je hem wast.

Waar kan ik Calvin Klein-jassen en -jacks kopen?

Jassen en jacks van CK zijn online verkrijgbaar in de officiële Calvin Klein-webshop. Je kunt je nieuwe jas ook passen in een van onze flag stores of een bezoek brengen aan onze retailpartners.