Filteren op

  • Min: € 49,00Max: € 129,90

Skinny Jeans voor Dames

Ontdek de collectie skinny jeans voor dames van Calvin Klein. Zachte, rekbare stoffen. Flatterende silhouetten. Zeer nauwsluitend. Laat je rondingen zien met skinny jeans voor dames van CK. Kies uit skinny jeans voor dames met high waist of met middelhoge taille die je benen langer doen lijken en je stijl een boost geven. Draag ze met een ingestopte blouse en gedistingeerde blazer voor naar je werk. Verruil de blazer voor een top en hakken voor een naadloze overgang naar een avondje uit in de stad. Bereid je je voor op een vrije dag? Combineer je skinny jeans met een oversized sweatshirt of een wijdvallend T-shirt voor een trendy contrast. Maak de look af met stevige sneakers of plateauschoenen. De Calvin Klein-collectie skinny jeans voor dames bevat opties van gerecycled katoen die stofafval verminderen. Zo helpen we je om je waarden na te leven. Skinny jeans van CK. Voor vrouwen met attitude.

Zijn skinny jeans nog steeds in de mode?

Skinny jeans werden begin jaren 2000 populair als een nauwsluitend alternatief voor traditionele denim stijlen. Hun strakke, getailleerde silhouet trok al snel de aandacht van modeliefhebbers. Vandaag de dag zijn ze nog steeds een must-have voor moderne mannen en vrouwen.

Welke schoenen kun je dragen bij skinny jeans?

Skinny jeans zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met een scala aan schoenen. Voor een casual vibe doen sportschoenen of enkellaarzen wonderen. Hakken of mocassins kunnen je look opwaarderen, voor een meer gepolijste uitstraling.