Filteren op

  • Min: € 41,00Max: € 279,90

Midijurken voor Dames

Ontdek de tijdloze allure van de midijurken van Calvin Klein. Elegant. Voornaam. Vrouwelijk. Voel je zelfverzekerd en verleidelijk in de premium midijurken van Calvin Klein. Verkrijgbaar in klassiek zwart, veelzijdig grijs en op de natuur geïnspireerde tinten. Upgrade je look met satijnen midijurken, straal allure uit met strappy stijlen of kies voor verfijning met lange mouwen. Combineer met hakken voor glamour of platte schoenen voor casual chic. Maak je ensemble af met een statementtas of subtiele sieraden en creëer lagen met een tailored blazer. Calvin Klein-midijurken. Waar tijdloos en eigentijds samenkomen.

Wat is een midijurk?

Een midijurk is een jurk die tussen de knie en de enkel valt, meestal tot halverwege de kuit. Het is een veelzijdige optie die geschikt is voor verschillende gelegenheden en een balans biedt tussen het geraffineerde van een maxijurk en het flirterige van een minijurk.

Welke schoenen draag je bij een midijurk?

Koppel je midijurk met hakken voor een geraffineerde look die geschikt is voor formele gelegenheden en avondjes uit. Voor een meer casual vibe kies je voor stijlvolle sandalen, chique platte schoenen of zelfs modieuze sneakers.