boxershorts

12 artikelen

Filteren op

  • Min: € 17,90Max: € 44,90

Boxershorts voor Dames

Ontdek de Calvin Klein-collectie boxershorts voor dames. Niet te laag. Niet te hoog. De tailleband van CK-hipster onderbroeken valt precies op je heupen. Kies uit neutrale boxershorts in zwart, wit of nude of ga voor een mix met een paar leuke pastelkleuren. Maak je ondergoedlade compleet met een paar onderbroeken met hoge taille, strings en damesboxers. Draag ze onder een jeans met wijde pijpen of je favoriete pyjamabroek. De boxershorts in de collectie van Calvin Klein zijn gemaakt met katoen, kant en microvezel. Allemaal zijn ze zacht voor de huid. Zo kun je met een gerust hart de deur uitgaan. CK-boxershorts. Gemaakt om je goed in te voelen.

Wat zijn boxershorts?

Boxershorts zijn een soort damesondergoed dat tot op de heupen valt en meer bedekking biedt dan slips, maar minder dan onderbroeken met een hoge taille. Ze hebben vaak een lage tailleband en een licht gewaagde snit.

Wat is het verschil tussen boxershorts en slips?

Boxershorts zijn lager uitgesneden dan slips en vallen tot onder de natuurlijke taille. Slips hebben meestal hoger uitgesneden pijpen en minder bedekking op de heupen.