nachtkleding

43 artikelen

Filteren op

  • Min: € 22,00Max: € 139,90

Pyjama's voor Dames

Ontdek de essentiële pyjama's voor dames van Calvin Klein. Ultrazachte stoffen. Optimaal ademend vermogen. Elastische taillebanden. Beleef de beste nachtrust van je leven in een pyjamaset voor dames van CK. Bekijk stijlvolle nachtkleding van weelderig zachte zijde, katoenflanel en andere luxe stoffen. Ga voor een klassiek T-shirt en een korte broek voor warmere avonden of draag een luxe flanellen shirt op een broek voor meer bedekking. Van relaxed tot retro, Calvin Klein heeft de perfecte pyjama voor jouw smaak. Schiet hem na een lange dag aan en voel de stress wegsmelten terwijl je wegzakt in je bed. Combineer je pyjama met een bijpassende badjas en geniet van de ultieme ontspanning. Calvin Klein-pyjama's voor dames. Slaap in stijl.

Waar vind ik een warme pyjama voor dames?

Je kunt online warme damespyjama's kopen op de officiële website van Calvin Klein. Warme pyjama's zijn meestal gemaakt van flanel, katoenmengsels of andere materialen die isolatie bieden en warmte vasthouden om je warm te houden bij lage temperaturen.

Zijn zijden pyjama's koel of warm?

Zijden pyjama's kunnen zowel koel als warm zijn, afhankelijk van de omstandigheden. Zijde is een ademende stof die je lichaamstemperatuur helpt te reguleren, waardoor het een goede keuze is voor warm en vochtig weer. Tegelijkertijd is zijde ook isolerend en houdt het lichaamswarmte vast, waardoor het ook geschikt is voor koelere temperaturen.