Filteren op

  • Min: € 26,00Max: € 129,90
Je hebt 48 van de 77 artikelen bekeken
01/02
volgende bladzijde

Portemonnees voor Heren

Ontdek de Calvin Klein-designercollectie portemonnees en -pasjeshouders voor heren. Minimaal. Draagbaar. Functioneel. Bewaar je geld en pasjes op één plek met de designerportemonnees van CK voor heren. Kies uit bi- of trifold portemonnees of portemonnees met een ritssluiting. Shop leren of imitatieleren portemonnees met het herkenbare CK-logo. En profiteer van handige kaartsleuven en vakjes voor muntgeld. Bewaar je herenportemonnee veilig achter in je jeans of in de zak van je blazer. Style het met een bijpassende riem en tas om je look af te maken. Calvin Klein-portemonnees voor heren. Gemak binnen handbereik.

Waar kan ik designerportemonnees voor heren kopen?

Je kunt designerportemonnees en -kaarthouders voor heren online kopen in de officiële Calvin Klein-webshop. Hier vind je klassieke billfoldportemonnees en kaarthouders van duurzaam leer die je een leven lang bij je zult dragen

Hoe haal je deuken uit een leren portemonnee?

Om deuken uit een leren portemonnee te halen, verwarm je het gekreukelde gebied met een haardroger en masseer je het leer zachtjes met je vingers. Je kunt ook een vochtige doek over de deuk leggen en deze licht aandrukken met een strijkijzer. Voor hardnekkiger deuken kun je een leerverbeteraar of een mengsel van water en azijn gebruiken om het leer zachter te maken en het opnieuw vorm te geven.