Voor de toekomst

Duurzame initiatieven bij Calvin Klein

Het elimineren van plastic voor eenmalig gebruik. Gebruik van milieuvriendelijke materialen. Comfort krijgt een nieuwe definitie met gerecycled kasjmier. Herontworpen looks van materialen met een verantwoorde herkomst.

Als onderdeel van PVH Corp., werken we naar onze Forward Fashion targets. Dat houdt in dat we onze negatieve impact terug willen brengen naar nul, onze positieve impact willen verhogen naar 100% en de levens van meer dan een miljoen mensen in onze value chain willen verbeteren.

We maken onze iconische ontwerpen opnieuw met milieuvriendelijke materialen – we streven naar 100% duurzaam katoen, viscose en wol in 2025 en 100% duurzaam polyester in 2030. En we zorgen ervoor dat we in 2030 geen plastic afval meer produceren, te beginnen met onze verpakkingen.

Ontdek onze Duurzaamheids-Woordenlijst voor meer informatie over de duurzame materialen en processen die we gebruiken.

Onze belofte voor duurzaamheid

Calvin Klein, voor de toekomst. We gebruiken nieuwe technieken die minder impact hebben op het milieu om onze collecties te produceren en we herschrijven de regels door te kiezen voor materialen die beter zijn voor het milieu. We maken een einde aan plastic voor eenmalig gebruik in al onze verpakkingen en elimineren onnodig afval om onze voetafdruk tegen 2030 te verkleinen. Om onze doelen van 100% duurzaam katoen, viscose en wol in 2025 en 100% duurzaam polyester in 2030 te bereiken, kopen we steeds meer materialen in die gerecycled, organisch, verantwoord en hernieuwbaar zijn. We maken jeans met duurzame materialen, zoals gerecycled en biologisch katoen, en gebruiken technieken die minder impact hebben en waarbij minder water, energie of chemicaliën worden gebruikt dan in de industrie gebruikelijk is. Ontdek items gemaakt van gerecyclede materialen, waaronder katoen, kasjmier, wol, polyester en nylon in onze Calvin Klein shop. We zijn toegewijd aan ons doel om onze impact op de planeet te verminderen en tegelijkertijd het leven van onze community en medewerkers overal ter wereld te verbeteren. Leer meer op https://www.pvh.com/responsibility.