HOE KAN IK IETS RETOURNEREN?

1. MET DE POST RETOURNEREN

Leg de artikelen die je wilt terugsturen in de verzenddoos. Plak het meegeleverde retouretiket op de doos en verwijder of bedek het originele verzendetiket. Als je geen retouretiket hebt, helpt onze klantenservice je graag verder.

Via de PostNL app kan je als ontvanger een verzoek aanmaken om je pakket thuis te laten afhalen. Of geef je pakket af aan de chauffeur bij de volgende levering aan huis. Of lever je pakket in bij 1 van de PostNL Locaties in Nederland met gebruik van ons retourlabel. Als je bestelling bezorgd werd door UPS, breng het dan naar een UPS Acces Point of ga naar UPS.com voor een afspraak om het thuis te laten ophalen.

Om er zeker van te zijn dat je bestelling goed aankomt, raden we je aan om het verzendbewijs te bewaren. Houd er rekening mee dat jij verantwoordelijk bent voor de retourzending totdat wij het pakket ontvangen hebben. Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra we je retourzending verwerkt hebben. Je ontvangt je geld terug via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor de aankoop. Afhankelijk van je bank duurt dat 10-14 dagen.


2. RETOURNEREN IN DE WINKEL - TIJDELIJK NIET MOGELIJK

Retourneren in de winkel is tijdelijk niet mogelijk.

RETOURENBELEID

U kunt uw online bestelling binnen 120 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Een opgave van reden is niet nodig en u hoeft ons niet te informeren over uw retourzending.

Slips, boxershorts en onderbroeken mogen alleen ongeopend in de originele verpakking, ongedragen en in de originele staat worden geretourneerd, met alle labels intact.

Zwemkleding en parfum mogen niet worden geretourneerd tenzij in de originele verzegelde verpakking.

Geretourneerde producten moeten geretourneerd worden in dezelfde staat als waarin ze verzonden zijn en moeten het oorspronkelijke label bevatten. We accepteren en restitueren geen onvolledige producten die gedragen of gewassen zijn.

Als de staat van een product door intensiever gebruik verslechterd is, behouden we ons het recht voor het product terug te sturen naar de afzender.

Verstuur geen retouren van verschillende bestellingen in hetzelfde pakket, zodat u uw restitutie zo snel mogelijk ontvangt. Iedere bestelling die u wilt retourneren dient apart te worden verpakt, voor een snelle en soepele retourenverwerking.

Controleer ook uw wettelijke rechten wat het retourneren van goederen betreft in onze Algemene Voorwaarden.


RETOURNEREN IN DE WINKEL- TIJDELIJK NIET MOGELIJK

Retourneren in de winkel is tijdelijk niet mogelijk.


De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd: ondergoed, badmode, cadeaubonnen, parfums en cosmetica (tenzij in originele gesloten verpakking). Retourartikelen moeten worden teruggebracht in dezelfde staat als ze werden verzonden – en met hun originele etiket. We accepteren of restitueren geen artikelen die zijn gedragen of gewassen. Als de artikelen zijn versleten door intensief gebruik, hebben we het recht om het artikel niet voor retour en restitutie te accepteren. Bekijk ook je wettelijke rechten met betrekking tot het retourneren van artikelen in onze Algemene Voorwaarden.

RESTITUTIES

RESTITUTIE VIA POST

Als u uw bestelling intrekt overeenkomstig de instructies hier, restitueren we zonder onnodige vertraging en in elk geval binnen 120 dagen vanaf de dag waarop we op de hoogte zijn gebracht van uw beslissing om producten te retourneren alle van u ontvangen betalingen, inclusief de kosten voor standaard bezorging en eventuele administratiekosten. We kunnen de restitutie echter achterhouden totdat we de geretourneerde producten ontvangen hebben of totdat u bewijs verstrekt hebt dat de producten teruggestuurd zijn, indien dat eerder is. Nadat uw geretourneerde producten in ons magazijn gecontroleerd en geïnspecteerd zijn, ontvangt u per e-mail een restitutiemelding. Uw restitutie wordt terugbetaald op dezelfde kaart of rekening die gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling.

In de meeste gevallen ontvangt u na 8-10 werkdagen de restitutie op uw bankrekening, nadat u uw retourbevestigingsmail hebt ontvangen. Deze termijn is volledig afhankelijk van het beleid van uw creditcardmaatschappij. U kunt de status van uw restitutie altijd online controleren of door contact op te nemen met uw creditcardmaatschappij.

Krediet voor geschenkretouren zal worden uitgegeven aan de originele aankoper.

U krijgt de volledige verzendkosten terug indien de volledige bestelling is geretourneerd.
Bij gedeeltelijke retouren worden de verzendkosten niet gerestitueerd, tenzij de artikelen worden geretourneerd vanwege een productiefout of verzendingsfout.
Als dit het geval is, zal de restitutie van de verzendkosten het percentage van de geretourneerde artikelen weerspiegelen (m.a.w. als één van de drie artikelen wordt geretourneerd, wordt alleen 1/3 van de verzendkosten gerestitueerd).
Om een volledige restitutie te krijgen is het van belang dat we de producten in dezelfde staat ontvangen als zij werden verzonden. Het geretourneerde product dient compleet, ongedragen, ongewassen en met alle productlabels intact te zijn.


RESTITUTIE VIA WINKEL - TIJDELIJK NIET MOGELIJK

Retourneren in de winkel is tijdelijk niet mogelijk.


Als je je bestelling intrekt, restitueren we alle van jou ontvangen betalingen, inclusief de kosten voor standaard bezorging en eventuele administratiekosten, zonder onnodige vertraging en in elk geval binnen 120 dagen nadat je ons liet weten je artikelen te willen retourneren. Zodra de geretourneerde artikelen zijn gecontroleerd en geïnspecteerd in ons magazijn, wordt de restitutie per e-mail bevestigd. De terugbetaling wordt naar de door jou opgegeven bankrekening overgemaakt. Het duurt gewoonlijk 8-10 werkdagen voor de restitutie op je bankafschrift verschijnt. De precieze termijn is volledig afhankelijk van het beleid van je kaartuitgevende instantie. Je kunt de huidige status van de restitutie altijd controleren via je online account of door contact op te nemen met je kaartuitgevende instantie. Voor een volledige terugbetaling is het belangrijk dat we de artikelen in dezelfde staat ontvangen als jij ze ontving (het geretourneerde artikel moet compleet, ongedragen en ongewassen zijn en met alle originele etiketten nog aangehecht).

RUILEN

We bieden momenteel geen mogelijkheid tot ruilen. Je kunt een artikel waarmee je niet volledig tevreden bent altijd retourneren per post of in de geselecteerde CALVIN KLEIN-winkels. Zodra je retourzending in ons magazijn arriveert of in een van onze winkels wordt teruggebracht, wordt je terugbetaling verwerkt.