Filteren op

  • Min: € 14,00Max: € 89,90
Je hebt 48 van de 159 artikelen bekeken
01/04
volgende bladzijde

Boxershorts voor Heren

Ontdek het comfort van de Calvin Klein-boxershorts voor heren. Veilige ondersteuning. Sexy silhouetten. Stoffen van hoge kwaliteit. Geef uitdrukking aan je stijl met herenboxershorts uit de ondergoedcollectie van CK. Pronk met het iconische CK-logo boven een paar baggy jeans. Of lounge met een boxer voor mannen onder een pyjamabroek. Kun je geen genoeg krijgen van je herenboxershorts? Overweeg dan ook eens een multipack. En wil je ook wel eens wat anders? Voeg dan een paar klassieke herenslips toe aan je ondergoedcollectie. Calvin Klein-boxershorts voor heren. Het beste alternatief voor naakt zijn.

Wat is het verschil tussen boxershorts en boxers?

Boxershorts voor heren zijn korter en nauwsluitend. Ze hebben meestal een vierkant ontwerp en kortere pijpen. Boxers daarentegen hebben langere pijpen en kunnen een losse pasvorm hebben. Ze bieden meer bedekking en bewegingsvrijheid, maar minder ondersteuning dan boxershorts.

Kan ik Calvin-boxershorts kopen in 3-pack?

Ja, de herenboxershorts van Calvin Klein zijn ook verkrijgbaar in 3-packs. Shop multipacks ondergoed, inclusief boxershorts, op de pagina met Calvin Klein-multipacks en bespaar tot 33%.