Filteren op

  • Min: € 74,00Max: € 125,00

Bodywarmers voor Dames

Ontdek de Calvin Klein-collectie bodywarmers voor dames. Innovatieve materialen. Eigentijdse pasvormen. Het iconische CK-logo. De bodywarmers voor dames van CK bieden precies de juiste hoeveelheid warmte bij gematigd weer. Kies uit sportieve stijlen die zijn ontworpen voor het buitenleven, glanzende opties die een vleugje glamour toevoegen, of strakke en eenvoudige modellen voor een moderne, minimalistische look. Combineer een pufferbodywarmer met jeans en robuuste laarzen op een frisse dag. Draag een bodywarmer met capuchon over een sporttop en een fietsbroek als het regent. Of maak een statement met een mouwloze spijkerjas als laag over een trui-jurk. De bodywarmers van CK zijn gemaakt met gerecycled materiaal, voor extra duurzaamheid. Calvin Klein-bodywarmers voor dames: mouwloze jassen voor elke gelegenheid.

Wat is een bodywarmer?

Een bodywarmer is een mouwloze jas die meestal voor extra warmte wordt gedragen als buitenste laag. De stijlen variëren van sportief tot stijlvol en bieden comfort en mode in één.

Hoe was je een bodywarmer met dons?

Om een bodywarmer met dons te wassen, was je het in de wasmachine op een zacht programma met een mild wasmiddel in koud water. Droog het vervolgens in de droger op lage temperatuur met een paar schone tennisballen om de donzen vulling weer luchtig te maken.