Filteren op

  • Min: € 49,00Max: € 129,90

Slim Fit Jeans voor Dames

Ontdek de eenvoudige elegantie van de Calvin Klein-collectie slim fit jeans voor dames. Ingetogen elegantie. Duurzame denim. Flatterende pasvormen. Slim fit jeans van Calvin Klein zijn een essentiële aanvulling op de garderobe van elke moderne vrouw. Draag een authentieke slim straight jeans met een trui en laarzen voor een edgy urban outfit. Maak de look af met een leren crossbody tas en een muts. Op weg naar je werk? Combineer dan een donkere denim slim jeans met hakken, een nette top en een blazer. De broeken in de Calvin Klein-collectie slim fit jeans voor dames zijn gemaakt met organisch katoen en gerecyclede vezels. Zo kun je duurzame denim kopen die vriendelijker is voor de planeet. Slim fit jeans voor dames van Calvin Klein. Gemaakt om lang mee te gaan.

Wat is een slim-fit jeans?

Slim-fit jeans zijn een type jeans met een nauwsluitende en gestroomlijnde pasvorm, die de benen omsluit en taps toeloopt naar de enkels. Ze bieden een modern, meer gekleed alternatief voor losser zittende jeans.

Zijn slim fit jeans en skinny jeans hetzelfde?

Slim fit jeans en skinny jeans zijn niet hetzelfde. Ze verschillen qua pasvorm. Slim fit jeans zijn smaller dan normale of straight fit jeans, maar bieden nog steeds wat bewegingsruimte, terwijl skinny jeans nog strakker zijn en over het hele been zeer nauw aansluiten.