Filteren op

  • Min: € 35,00Max: € 99,90

Heuptassen Voor Heren

Ontdek de collectie heuptassen voor heren van Calvin Klein. Stijlvol. Functioneel. Ontworpen voor handsfree gemak. Kies uit klassiek zwart, elegant crèmewit of ga voor levendige kleuren die jouw unieke stijl weerspiegelen. Deze compacte buideltassen zijn perfect voor avontuurlijke mannen die veel onderweg zijn. Ga je naar een festival? Maak een statement door een designerheuptas over je borst te dragen. Combineer hem met casual jeans, een grafisch T-shirt en comfortabele sneakers voor een coole zomervibe. Voor dagelijks gebruik bevestig je een Calvin Klein-heuptas om je middel of draag je hem als riemtas als een praktisch accessoire. CK-buideltassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om een leven lang mee te gaan. Heuptassen van Calvin Klein. Voor mannen die durven dragen.

Hoe draag je een riemtas crossbody?

Om een riemtas crossbody te dragen, stel je gewoon de riem in op de gewenste lengte en plaats je hem schuin over je borst. Zet de tas vast aan je zij en laat hem comfortabel rusten, zodat je je handen vrij hebt.

Hoe draag je een buideltas?

Om een buideltas te dragen, wikkel je de band om je middel en maak je hem stevig vast. Plaats de tas recht voor je of iets opzij, zodat je makkelijk bij je spullen kunt en je handen vrij hebt.