Filteren op

  • Min: € 39,90Max: € 89,00

Heuptassen Voor Dames

Ontdek de collectie heuptassen voor dames van Calvin Klein. Speels. Praktisch. Gemaakt voor handsfree plezier in de zon. Kies uit tijdloze beige en veelzijdige zwarte heuptassen of ga voor funky kleuren die jouw stijl uitdrukken. Deze compacte heuptassen zijn perfect voor avontuurlijke vrouwen die veel onderweg zijn. Op weg naar een festival? Maak indruk met een designerheuptas over je borst. Combineer hem met een denim short, een cropped tanktop en chunky sneakers voor een badass zomerlook. Voor een boho-geïnspireerde outfit maak je van je heuptas een buideltas en combineer je hem met een golvende jurk en sandalen. Voor dagelijks gebruik kun je een Calvin Klein-heuptas om je middel binden of door je riemlussen halen voor een handsfree accessoire. De heuptassen en buideltassen van CK zijn ontworpen met duurzame materialen, zodat je er een leven lang plezier van hebt. Heuptassen voor dames van Calvin Klein. Wees een rebel.

Wat is een riemtas?

Een riemtas, ook wel buideltas of fanny pack genoemd, is een compact tasje dat rond je middel of heupen wordt gedragen. Het heeft een band of riem die versteld kan worden, zodat hij goed om je lichaam past. Vanwege het handsfree gemak zijn riemtassen een populair type tas voor vrouwen die veel op pad zijn.

Hoe draag je een heuptas?

Om een heuptas te dragen, sla je hem gewoon over je borst voor een trendy festivallook of bevestig je hem rond je middel of door je riemlussen om je essentiële spullen mee te nemen – met je handen vrij.