Na een zorgvuldige afweging, hebben we besloten tijdelijk al onze CALVIN KLEIN-winkels in Europa te sluiten. Het welzijn van onze medewerkers, klanten en gemeenschap wereldwijd heeft voor ons de hoogste prioriteit. Alle medewerkers van deze locaties zullen hun salaris en toelagen gedurende deze periode, voor de geplande werkuren, ontvangen. We zullen je missen in onze winkels, maar via ons team op calvinklein.com zijn we nog steeds bereikbaar en zullen we je op de hoogte houden omtrent heropening.

KLANTENSERVICE

NEEM CONTACT MET ONS OP VIA E-MAIL

NEEM TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP

  • 00800-74636499 (GRATIS NUMMER)
  • 070-2090427 (STANDAARDTARIEF)

MAANDAG-VRIJDAG 09:00-18:00

Vanwege de Sale periode is het op dit moment erg druk bij de klantenservice. Hierdoor kan het zijn dat u langer moet wachten dan u gewend bent van ons. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.  Onze excuses voor het ongemak.


Hier zult de antwoorden op uw vragen vinden over het winkelen op deze website, uw bestelling, betaling, verzending, retouropties en meer. Selecteer uit de onderstaande categorieën of aan de rechterkant voor volledige informatie. Indien u niet het antwoord vindt waar u naar op zoek bent, neem dan gerust contact met ons op.