Over Calvin Klein Inc.

Calvin Klein is een wereldwijd lifestylemerk dat gewaagde, vooruitstrevende idealen en een verleidelijke, vaak minimalistische, esthetiek nastreeft. We willen ons publiek verleiden en inspireren door middel van provocerende beelden en opvallende ontwerpen die prikkelen. 

Sinds onze oprichting in 1968 door Calvin Klein en zijn zakenpartner Barry Schwartz, hebben we onze reputatie opgebouwd als leider in de Amerikaanse mode, dankzij onze cleane esthetiek en innovatieve ontwerpen. De wereldwijde verkoop van onze Calvin Klein -producten overschreed in 2017 9 miljard dollar en vond plaats in meer dan 110 landen. Calvin Klein heeft wereldwijd meer dan 10.000 medewerkers in dienst. In 2003 werden we overgenomen door PVH Corp.

Over PVH Corp.

Met een geschiedenis die tot wel 135 jaar teruggaat, heeft PVH een uitstekende reputatie opgebouwd in het laten groeien van merken en bedrijven met een rijk Amerikaans erfgoed, en is het een van de grootste kledingbedrijven ter wereld geworden. We hebben meer dan 36.000 medewerkers in meer dan 40 landen en bijna 9 miljard dollar aan jaarlijkse inkomsten.

We zijn eigenaar van de iconische merken Calvin KleinTOMMY HILFIGERVan HeusenARROWWarner’s, en Olga, en van het digitaal-georiënteerde ondergoedmerk True&Co. en we brengen een verscheidenheid aan goederen op de markt onder deze en andere nationaal en internationaal bekende eigenaars en erkende merken.