Na een zorgvuldige afweging, hebben we besloten tijdelijk al onze CALVIN KLEIN-winkels in Europa te sluiten. Het welzijn van onze medewerkers, klanten en gemeenschap wereldwijd heeft voor ons de hoogste prioriteit. Alle medewerkers van deze locaties zullen hun salaris en toelagen gedurende deze periode, voor de geplande werkuren, ontvangen. We zullen je missen in onze winkels, maar via ons team op calvinklein.com zijn we nog steeds bereikbaar en zullen we je op de hoogte houden omtrent heropening.

CREËER MIJN ACCOUNT

Het aanmaken van een account op calvinklein.com is simpel. Om uw gegevens te registreren, klikt u hier of volgt u de instructies wanneer u een online bestelling plaatst. Door het aanmaken van een account kunt u gemakkelijk en veilig shoppen, uw bestellingen volgen en e-mails ontvangen over uw bestelling. Calvin Klein hecht waarde aan uw privacy. Klik hier om ons Privacybeleid te bekijken.

MIJN ACCOUNTVOORDELEN

Profiteer van de voordelen van uw eigen account op calvinklein.com:

  • Bestellingsgeschiedenis. Ontvang belangrijke informatie over de status en locatie van uw bestelling tot aan het moment dat het bij u arriveert.
  • Sneller en gemakkelijker betalen. Stel uw factuur- en verzendgegevens in om betalingen super eenvoudig te maken.
  • Nieuws & Exclusieve aanbiedingen. Meld u aan om e-mailupdates te ontvangen over speciale aanbiedingen, kortingen, nieuwe productaankondigingen, geschenkideeën en meer!

​​​​​​​BEHEER MIJN ACCOUNT

Het is eenvoudig om uw account online bij te werken. Klik hier om toegang te krijgen tot uw persoonsgegevens. 
Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan hier.