Filteren op

  • Min: € 19,90Max: € 69,90

Badpakken & Bikini's voor Meisjes

Maak deze zomer een spetterende indruk met Calvin Klein badmode voor meisjes. Je hebt de keuze uit speelse prints en vrolijke kleuren, en vergeet ook het iconische CK-logo niet. De badpakken en bikini's van Calvin Klein zijn ontworpen om meisjes zelfvertrouwen te geven. Laat haar dus fijn ronddartelen in een knallende roze bikini of ruig spelen in een strandshort voor meisjes met een T-shirt. Bedek haar zwemkleding met een schattige omslagdoek en maak haar strandlook compleet met zonnebril, sliders en een bucket hat. Vergeet niet wat zonnebrandcrème in haar rugzak mee te geven om zonnebrand te voorkomen. De zwemkleding voor meisjes van CK is gemaakt van hoogwaardige materialen, voor eindeloos plezier in en rondom het water. Calvin Klein zwemkleding voor meisjes. Voor moeders die weten wat hun dochters happy maakt.

Wat draag je naar het strand?

Als je met je kind naar het strand gaat, is het een goed idee om haar laagjes te laten dragen, zodat veranderingen in zonlicht, wind en temperatuur meteen kunnen worden opgevangen door een laagje meer of minder. Neem dus zeker een jasje, trui of hoodie mee naast de zwemkleding. Maak de strandoutfit compleet met een comfortabele korte broek of legging en een T-shirt. Neem extra ondergoed mee voor na het zwemmen, zodat je dochter zich meteen kan omkleden.

Wat zijn de beste bikini's voor meisjes?

De beste bikini's voor meisjes zijn bikini's waarin ze zich het meest comfortabel en zelfverzekerd voelen. Een bikiniset met bralette van CK zorgt voor een veilig en sportief gevoel. Wie voor een meer volwassen look wil gaan, kiest voor een driehoekige bikini. De bikini's voor meisjes van Calvin Klein hebben leuke prints en opvallende kleuren, waardoor elk meisje zich een prinses op het strand mag noemen.