laarzen

16 artikelen

Filteren op

  • Min: € 84,00Max: € 219,90

Laarzen voor Dames

Ga vol zelfvertrouwen de deur uit in dameslaarzen van Calvin Klein. Druk jezelf uit. Val op. Maak een statement. Deze laarzen zijn gemaakt om te lopen. Trotseer het weer in waterdichte regenlaarzen of laarzen met een dikke plateauzool. Ga op pad met onze iconische Chelsea-boots. Of til je werkoutfit naar een hoger niveau met de enkellaarsjes voor dames. Draag je laarzen met een gebreide jurk en sokken voor een uitgesproken look. Of combineer ze met skinny jeans en een T-shirt voor casual gelegenheden. Shop de nieuwste collectie CK-laarzen voor dames. Inclusief duurzame artikelen die een meer verantwoorde leerproductie ondersteunen. CK. Dameslaarzen voor elke dag.

Hoe maak je leren laarzen zachter?

Om leren laarzen zachter te maken, breng je een leerconditioner of -crème aan om het materiaal te bevochtigen en zachter te maken. Buig en masseer tijdens het dragen het leer voorzichtig om het verzachtingsproces na verloop van tijd te versnellen.

Wat zijn Chelsea-boots?

Chelsea-boots zijn enkelhoge, nauwsluitende laarzen die worden gekenmerkt door hun elastische zijpanelen, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Ze hebben vaak een strak en minimalistisch design, waardoor ze geschikt zijn voor zowel casual als meer formele gelegenheden.